Tidlösa slottsviner från BordeauxProvningar:*2022-11-26 16:00: Tidlösa slottsviner från Bordeaux, Restaurang W by Wijnjas
Tidlösa slottsviner från Bordeaux*750,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via E-post till dig med information från Restaurang W by Wijnjas. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med omsorg.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkorenBordeaux. Alltid lika mytomspunnet med sin aristokratiska prestige. Det talas ju om att vinerna så ofta vinner på lagring och därför tänkte vi att det är dags att jämföra nu- och dåtid.

Vinregionen Bordeaux på sydvästra kusten i Frankrike tillhör en av de största och mest klassiska i världen. Här produceras några av världens mest eftertraktade viner, vilket ibland gör att priserna skjuter i höjden. Är dessa höga priser rättfärdigade eller är de flesta bara resultatet av en enorm hype? 

Vinerna från Bordeaux är också några av de mest lagringsdugliga i världen, men hur smakar de egentligen efter tjugo år? Var det verkligen bättre förr? Och varför lagrar man vin?

Vi provar tillsammans fem viner med fem ostar. Under ca. 90 minuter reder vi ut begreppen och berättar om stilar, skillnader, produktionsmetoder och trender.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.