Middag: med odlarchampagner och skaldjurProvningar:*2024-08-23 18:30: Middag: med odlarchampagner och skaldjur, Restaurang W by Wijnjas
Middag: med odlarchampagner och skaldjur*1995,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via E-post till dig med information från Restaurang W by Wijnjas. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med omsorg.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkorenVi älskar ju, som ni redan vet, champagne och fortsötter med våra kombinerade middagsprovningar. Champagne är ju dessutom ett fantastiskt vin tillsammans med mat! 

Champagne, en vinregion i norra Frankrike, är ett av de starkaste varumärkena i vinvärlden. Då vinerna är förhållandevis dyra är det ett begrepp som ofta associeras med lyx och flärd. Här dominerar stora aktörer med världsberömda märken, men här finns också små, anonyma odlare.

Vi har valt ut 7 champagner i olika stilar och parat ihop dem så att man kan ställa dem mot varandra. Vi provar dem tillsammans och diskuterar skillnader, preferenser och favoriter.

I sin helhet motsvarar det en vinprovning med en trerätters middag, i ett lite mer avslappnat format. Vilken blir just din favorit?

Se menyn.