Fredagsmiddag 20/8: The Steak and Syrah DinnerProvningar:*2021-08-20 18:00: Fredagsmiddag 11/6: The Steak and Syrah Dinner, Restaurang W by Wijnjas
Fredagsmiddag 11/6: Syrah*1595,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via E-post till dig med information från Restaurang W by Wijnjas. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med omsorg.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkorenTanken är att vi till vår fredagsmiddag börjar med sittande fördrink och snacks. Därefter serveras en varmrätt och utvalda ostar. Avslutningsvis blir det kaffe och choklad.

Vi har olika teman varje gång och berättar såklart om vad ni får för viner i glasen. Den här gången fokuserar vi på druvsorten syrah.

Se menyn.

I sin helhet motsvarar det en vinprovning och middag, i ett lite mer avslappnat format. Vilket vin blir blir just din favorit?

Notera att vi dukar upp enskilda bord i middagsmiljö, med ett maxantal om fyra personer per bord. Meddela oss även om eventuella allergier.

Vi är beroende av att fortsätta vår verksamhet för att kunna överleva och önskar att människor som är friska fortsätter att gå ut på restaurang, med hopp om förståelse för detta.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.