Försäljningen stängd
Försäljningen har stängt.

Julklappen 2020: Presentkort på valfri vinprovning med tillhörande presentpåse.

Vi säljer nu presentkort till vårens vinprovningar, men då läget i världen fortfarande är osäkert tänker vi oss att man roar sig med lite godsaker i form av ost så länge. Eller åtminstone lyxar till det lite över jul och nyår.

En perfekt gåva till vin- och ostälskaren, tycker vi.

Alla vinprovningar under våren 2021 kostar 500 kronor per person.

Den lilla presentpåsen kostar 200 kronor och innehåller tre utvalda ostar, Wijnkällarens egen fikonmarmelad och kex.

Den större presentpåsen kostar 400 kronor och innehåller fem utvalda ostar, spansk finskinka, våra favoritoliver, Wijnkällarens egen fikonmarmelad och kex.

Presentkortet med tillhörande presentpåse hämtas enligt överenskommelse upp i restaurangen på Scheelegatan 3. Orderbekräftelsen gäller som kvitto.

Vänligen notera att presentkorten inte är kopplade till specifika evenemang och att enskilda vinprovningar därmed måste bokas separat. Alla vinprovningar bokas på vår hemsida, där presentkortsnumret anges vid bokning. Presentkorten gäller i ett år från inköpsdatum, så det finns gott om tid att utnyttja dem.

Våra vinprovningar är just nu begränsade till 8 personer per gång, enligt FHM:s föreskrifter. Vi dukar upp enskilda bord till varje sällskap, i en middagsmiljö med gott om plats mellan borden.

Läs mer om våra kommande vinprovningar här.