Malbec – färg, frukt och kraftProvningar:*2020-10-16 18:30: Malbec - färg, frukt och kraft, Restaurang W by Wijnjas
Malbec - färg, frukt och kraft*550,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Presentkortsnummer:
Pers-/Orgnr: (betalare)
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via E-post till dig med information från Restaurang W by Wijnjas. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med omsorg.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren

Malbec är en druvsort som länge förde en undanskymd tillvaro i några av de mindre glamorösa vindistrikten i Frankrike. Men sedan Argentina lyckats göra den till sin nationalklenod är malbec desto mer känd.

Vi har valt ut fem stycken viner som vi tycker sammanfattar vad malbec kan erbjuda. Vi provar dem tillsammans och serverar till det en assiett med fem ostar. Under ca. 90 minuter reder vi ut begreppen och berättar om skillnader, produktionsmetoder, trender, traditioner och framtiden.

Notera att våra provningar just nu är begränsade till 24 personer, där vi dukar upp enskilda bord i mddagsmiljö med det avstånd myndigheterna kräver, istället för ett gemensamt. 

Vi är beroende av att fortsätta vår verksamhet för att kunna överleva och önskar att människor som är friska fortsätter att gå ut på restaurang, med hopp om förståelse för detta.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.