Försäljningen stängd
Försäljningen har stängt.

PROBLEM MED KORTBETALNING JUST NU:

Vår betalpartner har just nu ett systemfel som gör att det inte går att betala online. Välj istället "Faktura" som betalsätt. Då kommer det en faktura per mail med orderbekräftelsen, som sedan ska betalas inom tre dagar. Notera dock att orderbekräftelsen kan hamna i skräpkorgen om man har stränga inställningar på SPAM-filtret i mailen.

Har ni frågor kring bokning eller om provningar i allmänhet så finns vi på info@wbywijnjas.se.

***

Vi får många förfrågningar om ostprovningar, så nu tänkte vi ha en tillsammans med naturvin. Det som kallas naturvin är omtalat och kan vara svårt att definiera, men grundtanken är en så minimal påverkan av människan som möjligt. 

Vi provar tillsammans ekologiska, biodynamiska och naturliga viner. Till de fyra vinerna serveras nio ostar, där vi berättar om både viner, ostar och kombinationer. Under ca. 90 minuter så reder vi ut begreppen och berättar om skillnader, produktionsmetoder och trender.

Om det är möjligt så håller vi gärna provningen utomhus.

Notera att våra provningar just nu är begränsade till 24 personer, där vi dukar upp enskilda bord i mddagsmiljö med det avstånd myndigheterna kräver, istället för ett gemensamt. 

Vi är beroende av att fortsätta vår verksamhet för att kunna överleva och önskar att människor som är friska fortsätter att gå ut på restaurang, med hopp om förståelse för detta.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.