Ostprovning #32: med roséchampagneProvningar:*2021-08-07 16:00: Ostprovning #32: med roséchampagne, Restaurang W by Wijnjas
Ostprovning*650,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via E-post till dig med information från Restaurang W by Wijnjas. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med omsorg.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkorenVi får många förfrågningar om ostprovningar. Under våren tänkte vi därför variera dem, med ett nytt vintema varje vecka. Den här gången tänkte vi utforska rosa champagner.

Vi provar tillsammmans nio ostar. Till dem serveras fyra viner i olika stilar, där vi berättar om både ostar, viner och kombinationer. Vi reder ut begreppen och berättar även om traditioner och produktionsmetoder.

Notera att vi just nu håller provningar i middagsmiljö, där vi dukar upp enskilda bord för varje sällskap, istället för ett gemensamt. 

Vi är beroende av att fortsätta vår verksamhet för att kunna överleva och önskar att människor som är friska fortsätter att gå ut på restaurang, med hopp om förståelse för detta.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.