Piemontesiska viner, ost och tryffelProvningar:*2020-11-06 18:30: Piemontesiska viner, ost och tryffel, Restaurang W by Wijnjas
Piemontesiska viner, ost och tryffel*695,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Presentkortsnummer:
Pers-/Orgnr: (betalare)
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via E-post till dig med information från Restaurang W by Wijnjas. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med omsorg.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren

Piemonte, vid foten av berget, är en av Italiens mest kända vinregioner.

De historiskt viktiga namnen Barolo och Barbaresco sätter standarden för vad nebbiolo kan åstadkomma, men Piemonte är även ett område som i övrigt har gjort en otrolig resa kvalitetsmässigt de senaste 20 åren. Jakten på tryffelns radarpartner i form av parfym, finess och elegans gäller inte längre bara för nebbiolo nu när barbera, dolcetto och arneis tagit ett kliv upp till finrummet.

Vi provar fem olika viner tillsammans med utvalda ostar och serverar till det en assiett med fem ostar. Under ca. 90 minuter reder vi ut begreppen och berättar om skillnader, produktionsmetoder, trender, traditioner och framtiden.

Notera att våra provningar på grund av coronaviruset just nu är begränsade till 24 personer. Vi dukar upp enskilda bord i middagsmiljö med det avstånd myndigheterna kräver, istället för ett gemensamt.

Vi är beroende av att fortsätta vår verksamhet för att kunna överleva och önskar att människor som är friska fortsätter att gå ut på restaurang, med hopp om förståelse för detta.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.