Försäljningen stängd
Försäljningen har stängt.

PROBLEM MED KORTBETALNING JUST NU:

Vår betalpartner har just nu ett systemfel som gör att det inte går att betala online. Välj istället "Faktura" som betalsätt. Då kommer det en faktura per mail med orderbekräftelsen, som sedan ska betalas inom tre dagar. Notera dock att orderbekräftelsen kan hamna i skräpkorgen om man har stränga inställningar på SPAM-filtret i mailen.

Har ni frågor kring bokning eller om provningar i allmänhet så finns vi på info@wbywijnjas.se.

***

Viner gjorda på pinot noir är många gånger motpolen till dagens publika, kraftiga viner då pinot noir sällan blir vare sig strävt eller fylligt. Det mesta av njutningen kommer från aromer och fokus ligger istället på finess, elegans och nyansrikedom.

Det är en känslig och svårodlad druva som förr nästan uteslutande odlades i Frankrike, dels på grund av vingårdarna men mest på grund av människorna. Druvan kräver svala vindistrikt och det finns en stor variation av stilar. Idag hittar man den i hela världen.

Pinot noir kanske orsakar mer diskussion än någon annan druva, som oftast kretsar kring att finna dess svårfångade charm och sanna uttryck. Det är en av få druvor som har en förmåga att på egen hand göra komplexa och kompletta viner, om man nu lyckas förmå den till det. 

Vi provar tillsammans fem viner och serverar till det en assiett med fem ostar. Under ca. 90 minuter så reder vi ut begreppen och berättar om skillnader, produktionsmetoder och trender.

Om det är möjligt så håller vi gärna provningen utomhus.

Notera att våra provningar just nu är begränsade till 24 personer, där vi dukar upp enskilda bord i mddagsmiljö med det avstånd myndigheterna kräver, istället för ett gemensamt. 

Vi är beroende av att fortsätta vår verksamhet för att kunna överleva och önskar att människor som är friska fortsätter att gå ut på restaurang, med hopp om förståelse för detta.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.