Special Club - årgångschampagne med ursprungProvningar:*2021-01-22 18:30: Special Club - årgångschampagne med ursprung, Restaurang W by Wijnjas
Special Club - årgångschampagne med ursprung*1195,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Presentkortsnummer:
Pers-/Orgnr: (betalare)
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via E-post till dig med information från Restaurang W by Wijnjas. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med omsorg.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren 

Vi älskar ju, som ni redan vet, champagne och fortsötter med våra kombinerade middagsprovningar. Champagne är ju dessutom ett fantastiskt vin tillsammans med mat! 

Vi har valt ut 7 champagner från Club Trésors de Champagne i olika stilar och parat ihop dem så att man kan ställa dem mot varandra. Vi provar dem tillsammans och diskuterar skillnader, preferenser och favoriter.

Till dem serverar vi:

I

Röding med vintergrönsaker och smörad skaldjursbuljong

II

Utvalda ostar 

***

I sin helhet motsvarar det en vinprovning med en tvårätters middag, i ett lite mer avslappnat format. Vilken blir just din favorit?

Notera att våra provningar just nu är begränsade till 24 personer, där vi dukar upp enskilda bord i mddagsmiljö med det avstånd myndigheterna kräver, istället för ett gemensamt. 

Vi är beroende av att fortsätta vår verksamhet för att kunna överleva och önskar att människor som är friska fortsätter att gå ut på restaurang, med hopp om förståelse för detta.

Om ni redan har ett presentkort och vill använda det, klicka här.